Spännande weekendresor

Resa är något som alltid är roligt att göra även om det bara handlar om en kortare tripp som en weekendresa eller motsvarande. Av den anledningen tänkte vi därför här kika lite närmare på och komma med tips på några weekendresmål som kanske kan vara lite spännande.

Upplev en storstad

Att dra iväg till någon härlig storstad är en riktig klassiker när det kommer till weekendresor. På bara några timmars avstånd finns många härliga storstäder eller vad sägs om London, Paris, Berlin, Wien, Prag eller på ännu närmare håll vår vackra grannhuvudstad Köpenhamn.

Golfweekend

Gillar man att spela golf är givetvis en golfweekend ett alldeles utmärkt alternativ framför allt när vädret är lite kallare i Sverige. Skottland, Irland, spanska solkusten eller Portugal. När det kommer till bra golfdestinationer finns det en rad olika alternativ så det är egentligen bara att välja och vraka.

Spaweekend

Vill man bara koppla av en helg och släppa allting är förstås en spaweekend ett alldeles utmärkt alternativ. Att bara ligga i ett tångbad, i en bubbelpool eller få en härlig massage är något som är välgörande för både kropp och själ.