Nya badkläder till säsongen

Strandsäsongen är här och med det kommer utmaningen att hitta rätt badkläder för säsongen. Storlek, passform och färgåtergivning är aspekter som påverkar. När du väljer badkläder är det viktigt att välja något som passar din stil och kroppsform för att du ska känna dig bekväm på stranden.

Ta hand om dina badkläder

Det är rekommenderat att tvätta sina badkläder efter varje användning eftersom att sol, saltvatten, klor och solkräm sliter på tyget. För att dina badkläder ska hålla så länge som möjligt är det bäst att handtvätta dem i kallt vatten och lite vinäger, för att sedan lufttorka. Vrid aldrig ur dina badkläder!

Välj rätt modell

Att ha på sig badkläder kan kännas obekvämt eftersom våra kroppar blir synliga för omgivningen. Sanningen är dock att alla kan passa bra i badkläder, det gäller bara att finna en modell som passar din kroppsform. En modell med väck i sidorna kan exempelvis hjälpa till att dölja en putande mage. Det finns även nya badkläder med fokus på hållbarhet för att minska det ekologiska fotavtrycket. Med korta ben och lyxiga gulddetaljer framträds en sportig look hos kollektionens badkläder inom herrsektionen. Tillverkade i nylon gör att badshortsen torkar snabbt och gör dig mer skyddad mot solens UV-strålning. Oavsett vad du är ute efter så kan du hitta dina grejer online.