Hög tid att planerar för årets semester

Liksom i fjol så blir det en semester på hemmaplan för många. Då vi inte kan på grund av pandemin resa till andra länder så får vi hålla oss inom landets gränser. Det är dock hög tid att planera för årets semester även om det blir ännu en hemester.

Ni kanske redan förra året har köpt en husbil eller husvagn som ni kan åka iväg med och få en skön och avkopplande semester. Oavsett hur läget är i vårt land så behöver vi få göra något annat och få välbehövlig vila efter ett års arbete. Fördelen med att ha husbil eller husvagn är att man kan packa in lite hur som och det som man behöver med sig under tiden man ska vara borta. Kanske ni behöver köpa lite nya dynor till campingstolarna. Kolla hos Ullkomforten och ta en titt på deras sortiment av dynor och annat i vit Merinoull som värmer skönt under svala sommarkvällar.

Det kanske viktigaste av allt är att planera resrutten och var ni ska åka i sommar. Det kan ju vara trevligt att åka iväg en längre tripp denna sommar och hitta nya smultronställen. Det finns mycket vackert att uppleva i vårt avlånga land och beroende på var ni bor och hur långt ni vill åka så kan det finnas fantastiska platser i närheten där ni bor. Om ni har husbil så kan ni ju åka tills det blir dags för att sova. Parker vid något härlig sjö och vakna upp till fågelkvitter och en väl lagad frukost. För att sedan gasa vidare mot något slutmål.